Posted on

Лек и натурален грим

лек и натурален грим

Здравейте,

Днес ви представям един лек и натурален грим.
Лекият дневен грим е предпочитан от много дами. Подходящ e за дневната част на деня, за ежадневен грим или при официални и бизнес срещи. Понеже е по-лек и незабележим е подходящ за голяма възрастова група, от тинейджърки до дами над 50 години. Комбинира се с различни стилове облекло, дори и по-стортен и всички цветове на дрехите и аксесоарите.

Continue reading Лек и натурален грим

Posted on

Опушен грим с Пепа Стоянова

Предложение за Опушен грим от Пепа Стоянова

Здравейте,

Аз съм Пепа Стоянова и днес ви представям една моя интерпретация на опушен грим.
Опушеният грим е класика и е може би най-популярният грим за всички времена. Подходящ e за вечерни поводи и партита, може да се ползва и за различни събития при които ще се снима с камера. Лесен е за комбиниране с много стилове облекло, цветове на дрехите и аксесоарите.
Continue reading Опушен грим с Пепа Стоянова

Posted on

Бюти блендер = отлична основа

Бюти блендер Affect Cosmetics

Здравейте,
Аз съм Пепа Стоянова и в този пост ще Ви запозная с бюти блендера на Affect Cosmetics 💄 🙂 ❤️

Бюти блендер или 3D блендер е актуален и наистина добър инструмент за постигане на безупречна основа. С него можем да избегнем остатъчните линий на четката или да ги прелеем. Запаваме ръцете си чисти по време на грима и не оставяме отпечатъци от пръсти върху основата на лицето. Най-важно обаче е крайният резултат от ефекта на нанасяне на грим с него.

Continue reading Бюти блендер = отлична основа

Posted on

Натурален грим с очна линия

Натурален грим с очна линия

Здравейте,

Казвам се Пепа Стоянова и днес ще ви представя една моя идея за нежен натурален грим с очна линия. Гримът е направен в телесната гама от цветове и това го прави подходящ за всякакви поводи. Лесно може да се съчетае с много и различни цветове в облеклото и аксесоарите.

Continue reading Натурален грим с очна линия

Posted on

Практически курс по грим – Smokey Eyes

Практически курс по грим - Smokey Eyes 09.09.2017

Здравейте дами,

Каним Ви на практически курс по грим – Smokey Eyes ( Опушени очи ). Датата на провеждане на курса е 09.09.2017, Събота от 12:00 до 18:00 ч., гр. София.

Пепа Стоянова, един от най-търсените гримьори и дългогодишен преподавател по грим, заедно с екипът на Proface ще Ви научат как да се гримирате красиво!

Continue reading Практически курс по грим – Smokey Eyes